Relative bioavailability of iron from organic sources for weanling piglets (2014)
Source: Semina: Ciências Agrárias. Unidade: FMVZ
Subjects: ANEMIA FERROPRIVA (VETERINÁRIA), LEITÕES, MINERAIS NA DIETA (VETERINÁRIA), NUTRIÇÃO ANIMAL
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ABNT
LUIGGI, Fabiana Golin et al. Relative bioavailability of iron from organic sources for weanling piglets. Semina: Ciências Agrárias, v. 35, n. 5, p. 2807-2816, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.5433/1679-0359.2014v35n5p2807. Acesso em: 01 maio 2024.APA
Luiggi, F. G., Berto, D. A., Mello, G. de, Girão, L. V. C., Villela, C. C. E. J., Lo Tierzo, V., et al. (2014). Relative bioavailability of iron from organic sources for weanling piglets. Semina: Ciências Agrárias, 35( 5), 2807-2816. doi:10.5433/1679-0359.2014v35n5p2807NLM
Luiggi FG, Berto DA, Mello G de, Girão LVC, Villela CCEJ, Lo Tierzo V, Amorim AB, Trindade Neto MA da. Relative bioavailability of iron from organic sources for weanling piglets [Internet]. Semina: Ciências Agrárias. 2014 ; 35( 5): 2807-2816.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.5433/1679-0359.2014v35n5p2807Vancouver
Luiggi FG, Berto DA, Mello G de, Girão LVC, Villela CCEJ, Lo Tierzo V, Amorim AB, Trindade Neto MA da. Relative bioavailability of iron from organic sources for weanling piglets [Internet]. Semina: Ciências Agrárias. 2014 ; 35( 5): 2807-2816.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.5433/1679-0359.2014v35n5p2807